Home » Wie geeft er les...

In 2017 is onze (buddy)hond Charly bij ons komen wonen. Ze is voor ons zeer waardevol, want waar je als ouder/reguliere zorg vaak vastloop in een bepaald proces kan een huisdier van onschatbare waarde zijn. Sowieso zijn honden fantastische leermeesters voor ons allemaal wanneer wij hen kunnen lezen/begrijpen en daardoor met hun kunnen samenwerken ontstaat er een intense band.

Bovenstaande redenen heeft geleid dat ik de kynologische opleiding als instructeur heb afgerond. Vervolgens ben ik doorgaan met de opleiding als hondengedragsdeskundige, diverse modules behaald en eindelijk mocht ik casussen gaan behandelen... Echter kwam ik door inmiddels opgedane ervaring erachter dat er meerdere wegen naar Rome zijn betreft opvoeding en/of ongewenst gedrag ombuigen naar gewenst gedrag, maar deze inzichten waren niet altijd aansluitend.

Daarom ben ik in 2021 begonnen aan de opleiding als zowel Detectie instructeur als de opleiding als instructeur praktijkspeuren en inmiddels geef ik ook hierin les, super leuk! zie hiervoor www.neuswerknijkerk.nl

In mijn vrije tijd kook ik graag voor mijn vrienden, ben ik te vinden in de natuur en houd ik van reizen.